South Asia Radio Map   Radio in India   List of cities   Web links   FAQ  

Radio stations in India

भारत में रेडियो स्टेशनों

भारतातील रेडिओ स्थानक / ભારતમાં રેડિયો સ્ટેશનો / ਭਾਰਤ ਵਿੱਚ ਰੇਡੀਓ ਸਟੇਸ਼ਨ

ভারতে রেডিও স্টেশন / भारत मा रेडियो स्टेशन / بھارت میں ریڈیو اسٹیشنوں

భారతదేశం లో రేడియో స్టేషన్లు / ಭಾರತದಲ್ಲಿರುವ ರೇಡಿಯೋ ಕೇಂದ್ರಗಳು

இந்தியாவில் வானொலி நிலையங்களில் / ഇന്ത്യയിലെ റേഡിയോ സ്റ്റേഷനുകൾ

Please select a city:

Radio stations in Delhi / दिल्ली में रेडियो स्टेशनों

Radio stations in Agra / आगरा में रेडियो स्टेशनों, Uttar Pradesh / उत्तर प्रदेश

Radio stations in Kanpur / कानपुर में रेडियो स्टेशनोंं, Uttar Pradesh / उत्तर प्रदेश

Radio stations in Lucknow / लखनऊ में रेडियो स्टेशनों, Uttar Pradesh / उत्तर प्रदेश

Radio stations in Jaipur / जयपुर में रेडियो स्टेशनों, Rajasthan / राजस्थान

Radio stations in Ahmedabad / અમદાવાદમાં રેડિયો સ્ટેશનો, Gujarat / ગુજરાત

Radio stations in Surat / સુરત રેડિયો સ્ટેશનો, Gujarat / ગુજરાત

Radio stations in Mumbai / मुंबईतील रेडिओ स्थानके, Maharashtra / महाराष्ट्र

Radio stations in Pune / पुण्यातील रेडिओ स्थानके, Maharashtra / महाराष्ट्र

Radio stations in Nagpur / नागपूरमधील रेडिओ स्थानक, Maharashtra / महाराष्ट्र

Radio stations in Kolkata / কলকাতায় রেডিও স্টেশন, West Bengal / পশ্চিমবঙ্গ

Radio stations in Hyderabad / హైదరాబాద్ లో రేడియో స్టేషన్లు, Telangana / తెలంగాణ

Radio stations in Bengaluru / ಬೆಂಗಳೂರು ರೇಡಿಯೋ ಕೇಂದ್ರಗಳು Karnataka / ಕರ್ನಾಟಕ

Radio stations in Chennai / சென்னை வானொலி நிலையங்கள், Tamil Nadu / தமிழ் நாடு

See also / यह भी देखें:

Radio stations in Pakistan / पाकिस्तान में रेडियो स्टेशन

Radio stations in Bangladesh / बांग्लादेश में रेडियो स्टेशन

Radio stations in Sri Lanka / श्रीलंका में रेडियो स्टेशन

    Radio stations in Nepal / नेपाल में रेडियो स्टेशन

Radio stations in China / चीन में रेडियो स्टेशन

Radio stations in the United Arab Emirates / संयुक्त अरब अमीरात में रेडियो स्टेशन

Radio stations in the United Kingdom / यूनाइटेड किंगडम में रेडियो स्टेशन

Radio stations in Russia / रूस में रेडियो स्टेशन